SILVERGÅRD

Silvergård är vackert beläget intill Brunflo kyrka och den medeltida kastalen. Anläggningen är ständigt under utveckling och erbjuder i nuläget två stora lösdrifter, stora beteshagar, skötselplatser, uppvärmd sadelkammare, toalett med dusch, uppvärmt hovslagar-/veterinärutrymme, uteboxar samt ridbana 20*60 m. Till gården hör också en ridstig i den närliggande skogen och det är lätt att ta sig till närliggande rid-/körvägar utan att behöva rida i trafik.

Lösdrifterna med rejält trästaket har plats för totalt 23 hästar, i varje lösdrift finns en självpåfyllande Thermobar så att hästarna alltid ska ha tillgång till frostfritt vatten, hårdgjord och grusad yta vid ingång och runt ligghallar.

Ridbanan med innermåtten 20*60 har ett högt trästaket och underlag av stenmjöl toppat med natursand, detta lämpar sig väl till både dressyr, hoppning och gångartsträning. Bommar, klossar samt några hinderstöd till markarbete och hinder finns. Ridbanan delas av kvällstid då ridlektionerna hålls på 20*40 m, under denna tid har privatryttare möjlighet att nyttja den återstående delen på 20*20 m (ibland används hela ridbanan i ridskoleverksamheten). Möjlighet finns att köpa anläggningsabonnemang, då har du rätt att nyttja ridbanan, hindermaterial och toalett/dusch. Se prissidan för aktuella priser.

Vill du läsa mer om anläggningen och hur den kom till så kan du komma till Blombergs Fastigheters hemsida genom att klicka här.